سبزیهای خوراکی

سبزیها غذایی ارزان و پرفایده هستند که متاسفانه بسیاری افراد به دلیل عدم شناخت خواص و آثار دارویی آنها، تمایلی به مصرفشان ندارند و به این ترتیب یکی از عناصر مهم طبیعی برای حفظ سلامت و تندرستی و نشاط خود را از دست میدهند.
بنابراین همه ما باید تلاش کنیم با خواص و فواید سبزیها بیشتر آشنا شویم.
«خواص سبزیهای خوراکی» یکی از آن دست کتابهایی است که در این زمینه به ما کمک میکند.
در این کتاب علاوه بر اینکه خواص سبزیها ذکر شده و در مورد آنها اطلاعاتی به خواننده داده میشود؛ فهرست الفبایی بیماریهایی که بر اثر عدم مصرف سبزیجات ایجاد میشود. نیز آورده شده و با ارجاع خواننده به صفحه مربوط، وی را در یافتن اطلاعات مورد نظرش کمک میکند.
براساس حروف الفبا، نخستین سبزیای که در این کتاب به نام آن بر میخوریم، اسفناج است. بد نیست همین جا قدری در مورد خواص این سبزی بخوانید.
اسفناج به علت اهمیتی که در تغذیه انسان دارد، در اغلب ممالک جهان کشت میشود.
گوگرد موجود در اسفناج خون را قلیایی میکند و آهک آن نیز استخوانها و عضلات بدن را استحکام میبخشد.
مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است. این سبزی سرشار از ویتامینهای C، B، وD
است؛ همچنین در برگهای آن مقدار زیادی آهن قابل جذب وجود دارد و دارای مقدار زیادی ویتامین K و کاروتن و فسفر و کلسیم است.
اسفناج به دلیل دارا بودن منیزیم، ضد سرطان بوده و تعداد گلبولهای خون را افزایش میدهد.
میگویند خوردن عصاره اسفناج خام نه تنها روده و معده را ضد عفونی میکند، بلکه سوءهاضمه را نیز از بین میبرد و...
خواص سبزیهای خوراکی تالیف مرتضی نظری است و چاپ دهم آن را انتشارات پیام آزادی با قیمت 1400 تومان تقدیم علاقهمندان کرده است.